13 Parasta GoPro kamera lisätarviketta, mitkä on pakko saada!

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

13 Parasta GoPro kamera lisätarviketta, mitkä on pakko saada!

GoPro Kamerat ovat nerokkaita laitteita. Niillä voi kuvata huippulaadukasta videokuvaa, vaikka itse kamera on alle nyrkin kokoinen. GoPro kameroiden hienous ja loputtomat käyttömahdollisuudet tulevat kuitenkin esiin vasta oikeanlaisen lisävarusteen kanssa käytettynä. Kuvasit sitten maassa, vedessä tai ilmassa, niin nykyisin eri tarvike vaihtoehdot eivät lopu kesken.

Tähän listasimme 13 mahtavinta GoPro kamera lisätarviketta, jotka jokaisen GoPro kameran omistajan on pakko saada (osan tuotteista tilaat kätevästi myös gopro-kamera.com verkkokaupasta):

 

Zipmount – Tässä teline, mikä voidaan kiinnittää mihin tahansa tankoon.

zipmount-gopro-kamera

 

Octomask – ”Kypäräteline” sukeltajille! Kiinnitä GoPro kamera kätevästi suoraan sukellusmaskiin ja tallennat kaiken, minkä näet. Tilaa tuote!

octomask-gopro-kamera

 

EasyGimbal – Jos haluat vakaata videokuvaa, niin kokeile EasyGimbalia. Se on elektroninen vakain, mikä havaitsee kameran asennon ja korjaa sitä tarpeen vaatiessa sisäänrakennetun moottorin avulla.

easygimbal-gopro-kamera

 

Kahvateline – Lisää vakautta ja ainutlaatuinen kuvakulma. Toimii erityisen hyvin kuvattaessa matalalta.

handle-mount-gopro-kamera

 

Teline ohjaustankoon – Pyöräilijät rakastavat tätä telinettä. Kiinnitä se mihin tahansa 31,8mm tai ohuempaan tankoon ja kuvaa mukaansatempaavaa videokuvaa.

handlebar-gopro-kamera

 

”The Arm” – Tämä varsi on kiinnitettävissä mihin tahansa GoPron standardi kiinnikkeeseen. Sen avulla kuvaat ilmeet samalla, kun yrität hurjimpia temppujasi. Tilaa tuote!

arm-gopro-kamera

 

DJ I Phantom 2 – Tallenna tajunnan räjäyttävää videokuvaa ilmasta käsin. Phantom 2 quad-kopterissa on sen pohjassa paikka, mihin kiinnität GoPro kameran. Tilaa tuote!

dji-phantom2-gopro-kamera

 

Gun Rail Mount – Värikuula-aseisiin tai vaikka oikean aseen omistajille. Tämä GoPro telineen avulla kuvaat kaiken mihin tähtäät! Tilaa tuote!

gun-rail-mount-gopro-kamera

 

RollPro III – Yksinkertainen, mutta nerokas! Tämä pakkaus pitää kaikki kaapelit, tarvikkeet ja jopa kamerat aina järjestyksessä.

rollpro-gopro-kamera

 

Lehmann Aviation LA100 – Kiinnitä GoPro kamera kiinni tähän liidokkiin ja kuvaa upeaa videokuvaa.

la100-gopro-kamera

 

Mudder kahva – Tämä on pakollinen ostos kaikille vesilajeista ja kuvauksesta kiinnostuneille. Se tarjoaa erittäin hyvän otteen kamerasta ja toimii myös kameran pelastusrenkaana, jos se sattuu putoamaan. Tilaa tuote!

bobber-gopro-kamera

 

Ribcage Mod Kit – Kiinnitä järjestelmäkameran objekti GoPro kameraan! Tällä adapterilla se on mahdollista.

ribcage-mod-gopro-kamera

 

Alumiinikotelo – Tämä kotelo on huomattavasti vahvempi, kuin perinteinen muovinen malli. Tällä edullisella alumiinikotelolla turvaat GoPro kamerasi hieman kovemmiltakin kolhuilta. Tilaa tuote!

aluminum-housing-gopro-kamera

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *