GoPro Hero3+ Silver kamera arvostelu

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

GoPro Hero3+ Silver kamera on kuluttajille suunnattu action kamera, missä on hieman tingitty parhaimpien GoPro kamera mallien tarjoamista ominaisuuksista. Hero4 Blackiin verrattuna sen videokuvan laatu on huomattavasti heikompi, mutta värit ovat edelleen hyvät. Valkotasapaino pysyy myös hyvänä jopa vaihtelevassa valaistuksessa.

Eroja GoPron lippulaivaan tässä kuitenkin on. Näitä ovat esimerkiksi merkittävästi huonompi tarkkuus hämärässä kuvattaessa. Huomattavasti edullisemman hinnan takia ei ole myöskään yllättävää, että huonompi videon laatu ei ole Hero4 Blackin ja Hero3+ Silverin ainut ero.

GoPro HERO3+ Silver Action kamera - Formula

GoPro Hero3+ Silver kamera ei sisällä WiFi mahdollisuutta, mikä Black mallista löytyy integroituna. Tosin myös Silveriin se on mahdollista ostaa erikseen myöhemmin. WiFi näissä kameroissa on lähes pakollinen, sillä se mahdollistaa täydellisen kameran hallinnan esimerkiksi älypuhelimella. Lataamalla GoPro sovelluksen älypuhelimeesi saat täysin saman näkymän, kuin kamerassasi. Voit helposti esimerkiksi käynnistää ja lopettaa kuvaamisen tai vaihtaa asetuksia. Sovellus antaa myös mahdollisuuden tarkastella kuvaamaasi videota vain noin parin sekunnin viiveellä.

WiFi:n käyttö ikävä kyllä pienentää akun kestoa huomattavasti. Tosin akun kestoa haukuttaessa, täytyy muistaa, että nämä ovat pieniä kameroita erittäin pienillä akuilla, jotka kuitenkin tallentavat järjestelmäkameran tasoista kuvaa. GoPro arvioi Hero3+ kameran akun kestoksi 3 tuntia (1080p / 30fps laadulla, ilman WiFiä). Kannattaa myös huomioida, että kameran WiFi ei sammu kameran sulkemisen jälkeen ellet sammuta sitä erikseen. Suhteellisen heikon akun keston takia suosittelemme ostamaan vähintään yhden lisäakun.

Akku tässä kamerassa löytyy sen takaosasta, mikä on hieman hankalampi vaihtaa ”lennossa”, kuin taas Black mallissa, missä se vaihdetaan kameran pohjasta. Kameran vasemmasta reunasta löytyvät puolestaan tutut Micro-HDMI ja Mini-USB portit sekä MicroSD –muistikortti paikka. Erona kalliimpiin versioihin kamerasta ei myöskään löydy 3,5mm audio porttia mikrofonia varten, mikä tosin on mahdollista kytkeä Mini-USB – 3,5mm audio adapterilla.

GoPro HERO3+ Silver Action kamera - Skate

Varusteet ja tarvikkeet – Hero3+ Silver action kamera

Kuten kalliimmissakin malleissa, tämä GoPro kamera tulee vedenpitävän suojakotelon kanssa, mikä mahdollistaa sukeltelun aina 40 metriin asti. Jos et tarvitse hiekan- ja vedenpitävää suojaa, niin voit vaihtaa sen helposti kameran mukana tulevaan perus suojakoteloon. Tämä mahdollistaa paremman äänenlaadun kameran mikrofonin kohdalla olevan aukon takia.

Tämä GoPro kamera ja sen suojakuori ovat pienemmät ja kevyemmät, kuin edellisissä malleissa. Tämän takia on hyvä pitää mielessä, että vanhemmat Hero3 tarvikkeet ja suojakuoret eivät välttämättä toimi tämän mallin kanssa. GoPro Hero3+ Silver kameran mukana toki tulee perus kiinnikkeet, millä saat sen esimerkiksi kypärään kiinni. Tämä GoPro kamera pysyy pystyssä itsestään, mutta jos haluat käyttää erillistä jalustaa täytyy siihen kiinnittää suojakuori tai erillinen kiinnike jalustaa varten. GoPron ollessa suurin action kamera valmistaja, on siihen myös helppo löytää erilaisista kiinnitys vaihtoehtoja.

Vaikka GoPro Hero3+ Silver kamera ei sisällä kaikki Black mallin sisältämiä videokuvaus vaihtoehtoja, löytyy siitä kuitenkin kaikista oleellisimmat 1080p / 60fps sekä 720p /120fps mahdollisuudet.

GoPro HERO3+ Silver Action kamera - Pakkaus

Yhteenveto – Hero3+ Silver action kamera

Hyvää: Tämä GoPro kamera mahdollistaa huippulaatuisen HD videokuvauksen (1080p / 60fps) ja se on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien uusimpien GoPro lisävarusteiden ja kiinnitysten kanssa. GoPro hero3+ Silver kamera on myös noin 150 euroa edullisempi, kuin Hero4 Black.

Huonoa: 150 euron säästö Black Edition action kamera –mallista tarkoittaa, että joudut tinkimään huomattavasti videon laadusta erityisesti huonossa valaistuksessa. Akun kesto saattaa olla huono riippuen, mitä ominaisuuksia käytät. Varaudu ostamaan myös MicroSD –muistikortti ja muita lisätarvikkeita.

Yhteenveto: Jos pidät GoPro kamera mallista ja haluat hyvälaatuista HD videokuvaa laajakulmalla, voit säästää noin 150 euroa valitsemalla tämän mallin Hero4 Blackin sijasta. Kuten muutkin GoPron action kamera mallit, myös Hero3+ kamerasta saa vedenpitävän erillisen suojakuoren avulla.

 

[product id=”144″]

 

GoPro HERO3+ Silver Action kamera - Laskettelu

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *