Muistithan päivittää GoPro Hero4 kamerasi?

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

Muistithan päivittää GoPro Hero4 kamerasi?

Viime kuussa GoPro julkaisi uuden firmware-päivityksen Hero4 Black ja Silver kameroille. Lataamalla tämän päivityksen voit nostaa kamerasi suorituskyvyn ja käytettävyyden uudelle tasolle. Uusi päivitys mahdollistaa muun muassa seuraavat asiat:

 

Hero4 Black ja Hero4 Silver kamera:

  • Timelapse-tila – Kaappaa timelapse-videoita kätevästi ilman, että sinun tarvitsee editoida videokuvaa jälkikäteen. Nyt voit tehdä vaikkapa ulkomaanmatkastasi, hiihtoreissusta tai festareista lyhyen ja helposti jaettavan videon.
  • 30/6 ”burst”-tila – Tämän avulla et ikinä saat aina kaapattua juuri sen parhaimman kuvan. Sen avulla voit tallentaa 30 yksittäiskuvaa kuudessa sekunnissa. Toimii loistavasti vauhdikkaissa lajeissa, kuten lumilautailussa.
  • Automaattinen kuvan kääntö – Tämä tila säätää kuvan automaattisesti oikein päin, mikäli kamera on tarve kiinnittää ylösalaisin.

 

Hero4 Black kamera:

  • 720p/240fps kuvaus – Nyt voit kuvata HD-videokuvaa 240fps kuvanopeudella. Tämä mahdollistaa uskomattoman yksityiskohtaisen ja sulavan hidastetun videokuvan tallentamisen.
  • 7K/60fps kuvaus – Mahdollistaa videokuvan tallentamisen 2.7K-tarkkuudella ja 60fps kuvanopeudella.

 

Hero4 Silver kamera:

  • Lisää HiLight Tagejä videon toiston aikana – Nyt voit lisätä HiLight-merkintöjä sekä tallennuksen että videon toiston aikana. Tämä mahdollistaa parhaiden klippejen helpon löytämisen jälkikäteen.

 

Päivitys on tuttuun tapaan maksuton ja sen voit tehdä helposti itse ilman aikaisempaa kokemusta. Kameran päivittäminen on mahdollista joko GoPro sovelluksen kautta tai manuaalisesti. Uusimman Hero4-päivityksen lataat täältä.

 

GoPro-Hero-kamera-paivitys

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *