GoPro Hero5 kamera myyntiin tämän vuoden aikana?

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

GoPro Hero5 kamera myyntiin tämän vuoden aikana?

GoPro-Hero-kamera

 

GoPro Hero5 Black kauppoihin vielä tämän vuoden aikana?

GoPro Hero4 Black kamera on GoPron tämän hetkin lippulaivamalli, mikä on suunnattu lähes puhtaasti ammattilaisille. Sen avulla kuvaat DSLR-kameran tasoista kuvaa, vaikka hinta on alle 500 euroa.

Tosin jo heti pari viikkoa GoPro 4 Black mallin myyntiin tulon jälkeen alkoivat spekulaatiot ja huhut uudesta GoPro Hero5 kamerasta. Tämä pistää miettimään kannattaako uutta GoPro kameraa ostaa juuri nyt, jos seuraava malli ilmestyy vielä muutaman kuukauden sisällä.
Uudesta mallista on huhuttu kaiken näköistä, kuten parempaa akun kestoa, huomattavasti parempia kuvaustiloja ja pienempää laitteen kokoa. Tarkemmin sanottuna jopa 150% parempi akun kesto, 8K-videokuvaus ja jopa 20% pienempi laitteen koko. Kakista villeimmissä juoruissa on jopa arveltu 4K-videokuvauksen olevan huonoin mahdollinen tallennuslaatu uudelle lippulaivamallille. Tämä on kuitenkin hyvin epätodennäköistä useastakin eri syystä. Sen sijaan yksi hyvinkin todennäköisistä ominaisuuksista uudelle GoPro Hero5 kameralle voisi olla uuden paremman Bluetooth 4.0 tekniikan hyödyntäminen, minkä ansiosta käyttäjät saisivat uudella kameralla huomattavasti parempia videon siirtonopeuksia.

gopro-hero5-kamera

Kannattaako uutta GoPro Hero5 kameraa sitten odottaa?

Kaikki tämä olisi kieltämättä kiva saada samaan laitteeseen, mutta mikä hinta tulisi sitten olemaan? Äkkiseltään kuulostaisi melko kalliilta, jos kaikki nämä ominaisuudet todella saadaan entistäkin pienempään pakettiin. Tosin GoPro on itse osoittanut huolensa kameroiden hinnoista ja kaikki merkit viittaisivat siihen, että myös uusi malli tulee olemaan alle 600 dollaria uutena. Mikäli näin todella on, niin uuden Black mallin odottaminen voi olla hyvinkin palkitsevaa. Tosin uudesta Hero5 Silver mallista ei ole ollut vielä mitään huhuja, joten Hero 4 Silverin ostaminen on varmasti hyvä investointi, mitä et tule katumaan vaikka uusia malleja kauppoihin tulisikin. Lisäksi mitään virallisia Hero5 Black kameran lanseeraus päivämäärää ei vielä ole, joten ei välttämättä kannata pidättää hengitystä. Päivitämme lisää tietoa uusista malleista heti, kun sitä on. Lue siis blogiamme ja pysyt ajantasalla.

Uusimmat GoPro kamerat tilaat täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *