GoPro Nettbutikk

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

GoPro Anmeldelser – Alle anmeldelser av GoPro-kameraer på én og samme side. Les forskjellene mellom modellene, og bestill det GoPro-kameraet som passer deg best!

GoPro Kamera Arvostelut

Beste GoPro Anmeldelser

Her kan du finne ærlige anmeldelser om actionkameraer fra eksperter med mange års erfaring innen fotografering og ulike ekstremsporter. Det er essensielt å lese anmeldelsene våre for å kunne velge et kamera som passer dine potensielle bruksområder bedre. Vi gjør vårt beste for å teste alle originale GoPro-produkter, samt andre populære actionkameraer slik at du kan få enklere tilgang til egnet kamera og tilbehør. Sørg for å lese GoPro anmeldelser for å fastslå hvilken modell som passer deg best.

Tips for bruk av kameraet

I vår GoPro-kamera blogg vil du finne geniale tips om bruk og vedlikehold av GoPro-kameraer, samt tips fra erfarne mennesker innen både fotografi og ekstremsport. Følger du aktivt med i bloggen vår vil du uten tvil holde deg oppdatert på nye modeller, tips og triks, konkurranser og tilbud.

GoPro Nettbutikk

Etter du har funnet ut hvilken GoPro-kamera som passer deg best kan du også bestille enkelt gjennom våre nettbutikk. Nettbutikken er enkel å bruke, og den inneholder de rimeligste prisene slik at du enkelt kan bestille for rask levering. De fleste produktene vi selger selges gjennom den populære e-handelen Amazon, hvor prisene nesten alltid er de billigste. Bestill i dag og spar penger! 

GoPro Hero Kamera Anmeldelse

De siste årene har GoPro uten tvil hatt markedsandel i det øvre spekteret, som muligens har neglisjert entry-level kunder som har ønsket en billigere GoPro erfaring. Dette har de endret til en viss grad med GoPro Hero. Priset til kun $130 (ca. 980 NOK i skrivende stund) er det her snakk om en nedstrippet versjon…
Read more

GoPro Hero4 Black Anmeldelse

GoPro Hero4 Black ligner svært mye på Hero3 + ved første øyekast, med de kjente dimensjonene som GoPro er kjent for. Dette betyr at standard vanntett kamerahus er det samme, og følger med når du kjøper kameraet. Det er ikke før du bruker kameraet at du legger merke til noen vesentlige endringer i design, som gjør stor…
Read more
Last updated: helmikuu 17, 2015 at 8:00 am