GoPro Hero4 Black Anmeldelse

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

GoPro Hero4 Black ligner svært mye på Hero3 + ved første øyekast, med de kjente dimensjonene som GoPro er kjent for. Dette betyr at standard vanntett kamerahus er det samme, og følger med når du kjøper kameraet. Det er ikke før du bruker kameraet at du legger merke til noen vesentlige endringer i design, som gjør stor forskjell.

Noen endringer er små – lysene for kamerastatus og WiFi som før var å finne på forsiden er nå to lys plassert på venstre side av LED-skjermen.

På høyre side av kameraet hvor man før ville finne WiFi-knappen vil du nå finne knappen for innstillinger – og hvis du holder inne knappen vil du fortsatt kunne skru WiFi av og på som normalt. Den nye knappen er en del av GoPro’s nye navigasjonssystem, som er en stor forbedring og som gjør kameraet langt mer intuitivt enn forrige modeller.

Til slutt er ikke batterirommet lengre tilgjengelig fra baksiden av kameraet. Det er nå plassert i basen av kameraet, og batteritypen er endret fra 3.7V 1180 mAh til 3.8V 1160mAh. Enda viktigere – batteriet er mye enklere å bytte ut i feltet enn tidligere.

GoPro HERO4 Black Action kamera teline

GoPro Hero4 Black + Smarttelefon = Sant!

Å koble til GoPro Hero4 Black til en smarttelefon er svært enkelt, det er en app tilgjengelig for både iOS og Android-enheter. Når WiFi er aktivert vil et blått lys blinke på forsiden. GoPro kan deretter velges fra din smarttelefon fra listen over vanlige WiFi-tilkoblinger.

Appen er designet med brukervennlige funksjoner som første prioritet, du kan nemlig kontrollere din GoPro rett fra mobilen! Du kan se gjennom opptakene og bildene dine, du kan du kan styre kameraet med valgbar live feed og du kan få inspirasjon fra andre GoPro-brukere gjennom en egen GoPro kanal.

Å bruke appen er veldig enkelt, og kan sammenlignes med apper som brukes av andre actionkameraer, som iON Air Pro, og det virker som utviklerne har en god forståelse for hva appen kommer til å brukes til.

Videokvaliteten til GoPro Hero4 Black

Video er selvsagt hva GoPro er kjent for, og for å komme i gang er å trykke på opptaksknappen alt du trenger å gjøre. Ikke ulikt andre actionkameraer har du mange ulike valg innen oppløsning, noe som kan være litt forvirrende for nye brukere.

For de som har kunnskap om video og som vet hvordan opptakene vil bli brukt og redigert er disse valgene er drøm, men for den gjennomsnittlige brukeren kan volumet av alternativer for oppløsning være noe forvirrende.

 

For eksempel finnes det 12 ulike resolusjoner og en rekke bildefrekvenser å velge mellom, alt fra høy oppløsning 4K (3840 X 2160) på enten 24, 25 eller 30 bilder per sekund (fps) til lav oppløsning WVGA (848 X 480) på 240fps.

Bortsett fra de store forskjellene på oppløsningene er det som har størst interesse uten tvil bildefrekvensen, spesielt for ekstremsport entusiaster. HD eller 1080p er i dag det mest populære valget, og er trolig det beste alternativet som GoPro byr på. Vanligvis spilles video inn på 1080p, men en respektabel bildefrekvens på 29.7fps som vil gi en jevn og fin avspilling.

GoPro HERO4 Black Action kamera tarvikepaketti

Konklusjon

Vi likte at GoPro Hero4 Black er tøff, tilpasningsdyktig og filmer i overraskende høy videokvalitet. Utviklerne har prioritert brukervennlighet i stedet for å proppe kameraet full av nye funksjoner. Å kunne gjøre opptak i 4K med 30fps er uten tvil et viktig skritt fremover, men muligheten til å filme i full HD men 120fps er det vi likte aller best med GoPro Hero4 Black.

Vi mislikte den noe trege oppstartstiden til Hero4. Du blir nødt til å holde knappen inne i flere sekunder før kameraet er klar til å filme. Dette hindrer at kameraet skrur seg på ved en feiltakelse i sekken, men det kan lede til tapte muligheter ute i feltet. Noen brukere vil muligens velge et kuleformet actionkamera, som i mange tilfeller er enklere å betjene.

Til tross for økende konkurranse fra rivaler er GoPro uten tvil det beste actionkameraet på markedet, og prisen til GoPro Hero4 Black er noe de fleste eventyrerne har råd til.

[product id=”128″]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *