Valitse oikea GoPro teline ja ota kamerastasi kaikki irti

Tervetuloa GoPro-Kamera.com sivustolle. Meiltä löydät kamera-arvostelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa GoPro tuotteista ja muista Action-kameroista.

Valitse oikea GoPro teline ja ota kamerastasi kaikki irti

GoPro kamerat ovat uskomattomia vempaimia, millä kuvaat todella tarkkaa videokuvaa jopa kaikista äärimmäisissä olosuhteissa. Halusit sitten tallentaa ikimuistoiset hetkesi rantalomalla, hypätä base-hypyn kameran kanssa tai tehdä parhaimman lumilautailu videon, niin GoPro kamera tulisi olla valintasi. Kuitenkin ilman oikeita telineitä ja tarvikkeita kuvaaminen on huomattavasti haastavampaa. Tähän keräsimme GoPro telineet ja tarvikkeet, minkä avulla pääset hyvin alkuun.

GoPro Kotelo

Vaikka GoPro kamera on kestävä paketti jo itsessään, niin extreme-lajeja varten se tarvitsee kuitenkin extra suojaa. Suojakoteloita on nykyisin saatavilla kymmeniä erilaisia ja se sinun tulisi valita aktiviteetin mukaan.

GoPro sukelluskotelo – Sukelluskotelo on luonnollisesti valinta sinulle, kun tarvitset 100% vedenkestävää suojaa kamerallesi. Sen avulla voit huoletta sukeltaa jopa 60metrin syvyyteen ilman, että GoPro kamerasi kastuu. GoPro sukelluskotelon kiinnität myös helposti mihin tahansa standardi telineeseen.

Alumiini kotelo – Tämä tyylikäs alumiinikotelo antaa GoPro kameralle lisäsuojaa, kun iskujen riski on erittäin suuri. Myös tämän kotelon kiinnität ¼” mutterilla kaikkiin yleisimpiin telineisiin.

GoPro teline

Kuten myös koteloita, GoPro telineitä on saatavilla satoja ellei jopa tuhansia erilaisia. Normaali kuvaajan kuitenkaan tarvitse ostaa niitä kaikkia. Näillä tuotteilla pääset hyvin alkuun mitä sitten olitkaan tekemässä.

3-Way GoPro teline – Tämän uskomattoman monipuolisen GoPro telineen avulla mahdollisuudet ovat rajattomat. Sen kolme eri toimintoa mahdollistaa sen käyttämisen kahvana jatkovarren kanssa tai ilman sekä myös kolmijalkana, kun haluat kuvata ilman ylimääräistä tärinää.

Chesty GoPro teline – Extreme-lajeissa kypärätelineet ovat olleet arkea niin pitkään, kuin action kamerat ovat markkinoilla olleet. Kuitenkin yllättävän harva on keksinyt kuvata tämän rintakiinnikkeen kanssa. Se mahdollistaa todella mukaansatempaavan videokuvan tallentamisen varsinkin suksilla laskiessa tai pyöräilyssä.

The Jaws GoPro teline – Jaws GoPro teline mahdollistaa kameran kiinnittämisen lähes mihin tahansa helpon klipsin avulla. Tämä teline toimii loistavasti varsinkin esimerkiksi metsässä kuvattaessa, jolloin voit kiinnittää sen mihin tahansa puun oksaan.

Akku

Kuten oikeastaan kaikissa muissakin videokameroissa, niin myös GoPro kameran akku ei kestä paria tuntia kauempaa. Tästä syystä lisäakku on lähes pakollinen ostos jokaiselle GoPro kameran omistajalle.
GoPro Hero4 Akku

GoPro Hero3 Akku

 

Tämän lisäksi saatavilla on tietysti kaikenlaisia tarvikkeita aina helikoptereista lisänäyttöihin, mutta tuore kuvaaja ei välttämättä tarvitse heti kaikkia näitä. Yllä olevilla varusteilla pääset hyvin alkuun sekä teet videoistasi huomattavasti mielenkiintoisempia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *